Εξοικονομήστε ενέργεια , αναβαθμίστε την επιχείρηση σας και εντυπωσιάστε τους πελάτες σας με το πιο απλό- ασύρματο σύστημα BMS. Σας παρουσιάζουμε το  ΗΟΤΕΛ.

Σύστημα HΟΤΕΛ

Το σύστημα HOΤΕΛ είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα ελέγχου και διαχείρισης όλων των επιμέρους καταναλώσεων των ξενοδοχειακών μονάδων όπως: κεντρικών κλιματιστικών μονάδων αλλά και split-unit, φωτισμού, λεβητοστασίου και ζεστού νερού χρήσης (ΖΝΧ), προσανατολισμένο στην μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και στην αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Τα πλεονεκτήματα του είναι η εύκολη ασύρματη τοποθέτηση, το μεγάλο εύρος έλεγχος, η σύνδεση του με άλλα συστήματα (π.χ σύστημα  κράτησης, μαγνητικές κάρτες) και τέλος ο εύκολος cloud base χειρισμός του.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΗΟΤΕΛ

ΑΣΥΜΑΡΜΑΤΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Στο σύστημα ΗΟΤΕΛ η επικοινωνία της κάθε επιμέρους μονάδας με την κεντρική γίνεται ασύρματα μειώνοντας τις παρεμβάσεις σε κάθε δωμάτιο στο ελάχιστο. Με αυτόν τον τρόπο ελαχιστοποιείται ο χρόνος και το κόστος εγκατάστασης του.

ΕΥΚΟΛΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ

Για την παραμετροποίηση του αλλά και τον χειρισμό του έχει αναπτυχθεί μια πλατφόρμα σε περιβάλλον cloud, με γραφικές απεικονίσεις απίστευτα φιλική ως προς τον χρήστη Ο χειρισμός μπορεί να γίνει μέσω υπολογιστή, tablet ή smart phone.

Δυνατότητες

Έλεγχος κλιματιστικών μονάδων split unit

  • Συνδέεται με οποιοδήποτε κλιματιστικό της αγοράς
  • Ορίζει θερμοκρασιακό εύρος λειτουργίας, νυχτερινή λειτουργία κ.α μπλοκάροντας ακραίες θερμοκρασίες
  • Κλείνει τι κλιματιστικό χωρίς να διακόπτει το ρεύμα (on-off λειτουργία) μειώνοντας την πιθανότητα βλαβών

Έλεγχος φωτισμού

Με το HOΤΕΛ έχετε την δυνατότητα να ορίσετε όσες ζώνες φωτισμού επιθυμείτε και να δημιουργήσετε συνθήκες για μεγαλύτερη εξοικονόμηση ή βελτίωση των υπηρεσιών σας.

Καταγραφή καταναλώσεων

Εκτός από τον  ελέγχο με το ΗΟΤΕΛ έχετε την δυνατότητα να καταγράψετε τις καταναλώσεις δωματίων ή επιμέρους τμημάτων του ξενοδοχείου ώστε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις για την μείωση του ενεργειακού κόστους της επιχείριση σας.

Έλεγχος λεβητοστασίου και ΖΝΧ

Όπως κάθε σύστημα BSM το HOΤΕΛ έχει την δυνατότητα να ελέγξει επιμέρους σημεία στο λεβητοστάσιο όπως θερμοκρασία ZNX, ηλεκτροβάνες, ηλιοθερμία αλλά και να καταγράψει την θερμοκρασία στα boiler, την κατανάλωση νερού ή καυσίμου.

Παρακολούθηση καθαριότητας και ετοιμασίας δωματίου

Με το HOΤΕΛ έχετε την δυνατότητα να γνωρίζετε πότε ξεκίνησε η καθαριότητα, πόσο χρόνο διήρκεσε, πόσο ενέργεια καταναλώθηκε για την καθαριότητά του και πότε ολοκληρώθηκε.

αναβαθμιση υπηρεσιων

Εντυπωσιάστε τους πελάτες σας προσφέροντας έξυπνες και ανέξοδες υπηρεσίες . Ποιος δεν θα ήθελε μόλις μπει στο δωμάτιο μετά από ένα κουραστικό ταξίδι, να βρει ήδη το κλιματιστικό αναμμένο και το δωμάτιο δροσερό.

Με το HOΤΕΛ μπορείτε να το κάνετε αρκεί να έχετε φαντασία.

CLOUD ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ

Είμαστε σε θέση να μειώσουμε τα κόστη του ξενοδοχείου σας, διατηρώντας την φιλοξενία σε υψηλά επίπεδα.