Φωτοβολταϊκά Net-metering

net-metering 1600x555

Με το net-metering μειώνουμε δραστικά
ένα πολύ μεγάλο λογαριασμό που βαραίνει τον προϋπολογισμό
της οικογένειας ή της επιχείρησης μας.

Οι συνήθειες μας αλλάζουν.....
προς το καλύτερο

Δεν περιμένουμε τις ώρες του μειωμένου τιμολογίου γιατί οι ενεργοβόρες συσκευές μας μπορούν να λειτουργήσουν οποιαδήποτε ώρα της ημέρας χωρίς κόστος!

Ο ενεργειακός συμψηφισμός μας δίνει την δυνατότητα να επιστρέψουμε περίσσια ενέργεια το καλοκαίρι και να την χρησιμοποιήσουμε για θέρμανση το χειμώνα.

Το κόστος θέρμανσης και κλιματισμού μειώνεται

Κατασκευάζουμε τα πιο σύγχρονα φωτοβολταϊκά συστήματα με έξυπνους μετρητές για εύκολο υπολογισμό του ποσοστού ιδιοκατατανάλωσης.

Smart energy homes

Με την χρήση έξυπνων μετρητών γνωρίζουμε τις καταναλώσεις μας και ενεργοποιούμε αυτόματα συσκευές αν έχουμε περίσσια.

solar-web-fronius-1560-866

Ζητήστε σήμερα ένα τηλεφωνικό ραντεβού

Συμπληρώστε την φόρμα και θα σας καλέσουμε για να εξετάσουμε το προφίλ των καταναλώσεων της κατοικίας σας.

Βήμα βήμα θα δούμε μαζί τον λογαριασμό σας

Θα σας εξηγήσουμε όλα τα επιμέρους πεδία του λογαριασμού, ρυθμιζόμενες χρεώσεις, ΕΤΜΕΑΡ … και πως αυτά επηρεάζουν το τελικό κόστος.

Είναι δωρεάν, απλά βρείτε ένα λογαριασμό

Θα σας προτείνουμε απλές και πιο εξειδικευμένες λύσεις για να μειώσετε το λογαριασμό της ΔΕΗ για πάντα.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Φυλλάδιο

4page-brochure-cover

Συχνές ερωτήσεις

Γιατί net-metering

Γιατί το net-metering με φωτοβολταϊκά είναι ο μόνος τρόπος να μειώσετε δραστικά τον λογαριασμό της ΔΕΗ, για πάντα.

Πώς λειτουργεί;

Από την στιγμή που εγκαταστήσετε ένα σύστημα net-metering είστε παραγωγός ενέργειας. Εσείς παράγετε την ενέργεια που καταναλώνετε και αν περισσεύει την επιστρέφετε στο δίκτυο για μελλοντική χρήση. Αν δεν σας φτάνει τότε ζητάτε από το δίκτυο ενέργεια (εισερχόμενη). Στο τέλος κάθε έτους γίνετε ο ενεργειακός συμψηφισμός.

Τι είναι ο ενεργειακός συμψηφισμός;

Στο τέλος κάθε έτους υπολογίζεται η ενέργεια που έχει εξέλθει και η ενέργεια που έχει εισέλθει και πληρώνετε μόνο την διαφορά για την προμήθεια της.

Η ΔΕΗ μου επιστρέψει χρήματα;

Όχι, η ενέργεια άρα και το κόστος προμήθειας της, μπορούν να μειωθούν ή να μηδενιστούν. Σε περίπτωση που επιστρέψετε περισσότερη ενέργεια τότε αυτή χάνεται.

Τι γίνεται με τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις;

Οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις σε ένα λογαριασμό μειώνονται όλες εκτός από το τέλος YKO το οποίο εξακολουθείτε να το πληρώνετε για το σύνολο της ενέργειας που έχετε καταναλώσει.

Φορολογούμαι για το κέρδος που έχω;

Όχι, απλά πληρώνετε μικρότερους λογαριασμούς στην ΔΕΗ.

Μετά την σύνδεση μου τι πρέπει να κάνω;

Τίποτα, η Solarage θα σας τοποθετήσει έξυπνους μετρητές όπου θα μπορείτε να δείτε την παραγόμενη, την εξερχόμενη και την εισερχόμενη ενέργεια σε πραγματικό χρόνο.

Κοιτάμε το μέλλον

Σε όλα τα φωτοβολταϊκά συστήματα που είναι να ενταχθούν στο πρόγραμμα ενεργειακού συμψηφισμού – net-metering – επιλέγονται μετατροπείς με ενσωματωμένη τεχνολογία smart grid και δυνατότητα σύνδεσης τους με συστήματα αποθήκευσης ενέργειας (Energy Storage System).

Επίσης τοποθετούνται έξυπνοι μετρητές που καταγράφουν την εισερχόμενη και την εξερχόμενη ενέργεια για τον εύκολο υπολογισμό του ποσοστού ιδιοκατανάλωσης της παραγόμενης ενέργειας.