Σεπτέμβριος 01 2015 0Comment
Φωτοβολταϊκά πάνελ Aleo

Φωτοβολταϊκά πάνελ SolarWatt

Η νέα σειρά φωτοβολταικών Glass-Glass πάνελ με 30 χρόνια εγγύηση

Η solarWatt ιδρύθηκε το 1993 με έδρα τη Δρέσδη. Σήμερα αποτελεί μια από τις λίγες εταιρείες που εξακολουθούν να παράγουν όλες τις σειρές φωτοβολταϊκών πάνελ στην Γερμανία.
Στην Ελλάδα αυτήν την στιγμή διατίθενται μόνο πολυκρυσταλλικά πάνελ των σειρών Blue 60P Glass-Foil και 60P Glass-Glass.

Η σειρά Blue 60P έρχεται με 10 χρόνια εγγύηση και πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά . Σε αυτά αναφέρουμε τον χαμηλό συντελεστή θερμοκρασιακών απωλειών ο οποίος είναι από τους χαμηλότερους στην κατηγορία των κλασικών πολυκρυσταλλικών πάνελ.

Η Solarwatt καινοτομεί στην κατασκευή πάνελ και φέρνει στην αγορά την νέα σειρά 60P Glass-Glass. Ο νέος τρόπος ενθυλάκωσης των κυψελών (encapsulation process) δίνει την δυνατότητα στην εταιρεία να αυξήσει την εγγύηση του προϊόντος στα 30 χρόνια. Αλλαγή έχουμε και στον ρυθμό μείωσης της ισχύος τους στα 30 χρόνια γραμμικά. Συγκεκριμένα η Solarwatt εγγυάται γραμμική μείωση της ισχύος κάθε χρόνο κατά 0,345% (0,8-1% στα συμβατά πάνελ).

Στα θετικά βρίσκουμε επίσης τον χαμηλό συντελεστή θερμοκρασιακή απωλειών. Η σειρά Glass Glass περιλαμβάνει φωτοβολταϊκά πάνελ από 300 ως 310 Wp.

Στα πιστοποιητικά της εταιρείας εκτός των άλλων (IEC 61215, IEC 61646 και IEC 61730), η Solarwatt έχει πιστοποιήσει τα προϊόντα της για αντοχή σε χαλάζι. Τα τεστ αντοχής έδειξαν ότι τα πάνελ της αντέχουν στις εξής συνθήκες:

Διάμετρος χαλαζιού: 55 mm

Ταχύτητα: 33,9 m/sec (12 beaufort)

Βάρος: 80,2 gr

Κλείνοντας να πούμε ότι μιλάμε για ένα αξιόπιστο προϊόν κατασκευασμένο από εξαιρετικής ποιότητας υλικά κατάλληλο για μικρές αλλά και μεγάλες εγκαταστάσεις το οποίο προσθέτει αξία στην επένδυση σας.

Τεχνικά χαρακτηριστικά Solarwatt Blue 60P Glass Foil, Download –>>
Τεχνικά χαρακτηριστικά Solarwatt 60P Glass Glass,  Download –>>

apo