Αύγουστος 07 2015 0Comment

Φωτοβολταϊκά Aleo Solar

Τεχνολογία Perc 

Η aleo αναδεικνύεται ως ο κορυφαίος, made in Germany, Ευρωπαίος κατασκευαστής πλαισίων υψηλής ισχύος. Το 2012, η SAS, η μητρική μας εταιρεία, ήταν ο πρώτος κατασκευαστής ηλιακών κυψελών που παρήγαγε μαζικά μονοκρυσταλλικές κυψέλες PERC p-type. Και το 2015, η aleo ήταν ο πρώτος κατασκευαστής με μαζική παραγωγή Φ/Β πλαισίων 60 κυψελών τύπου PERC ισχύος 300W.

Σήμερα η παραγωγή της αγγίζοντας για άλλη μια φορά τα όρια της τεχνολογίας, κατασκευάζει φωτοβολταϊκών πάνελ 60 κυψελών ισχύς έως 310 Wp !!!

Aleo S19 HE


Aleo S59 HE

 

Γνωρίστε την Aleo

Βραβευμένη το 2015 ως η καλύτερη εταιρεία φωτοβολταϊκών σε Γερμανία και Αγγλία, η Aleo είναι μια από τις καλύτερες εταιρείες φωτοβολταϊκών στην Ευρώπη.

H  Aleo solar GmbH κατασκευάζει φωτοβολταϊκά πάνελ για περισσότερο από 14 χρόνια. Ιδρύθηκε το 2001 και διαθέτει δικό της εργοστάσιο παραγωγής στο Βρανδεμβούργο.

Από το 2014  ανήκει στη SAS (Sino American Silicon Products Inc.) παγκόσμιο κατασκευαστή κυψελών με έδρα το Yilan, Ταϊβάν, δυναμικής 350 MW.

Κορυφαία επεξεργασία:

Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι ίδια όλα τα φωτοβολταϊκά πλαίσια. Η Aleo εγγυάται για την ποιότητα των πρώτων υλών της αλλά και για την διαδικασία συναρμολόγησης τους η οποία καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τον χρόνο ζωής τους.

Εγγύηση προϊόντος και απόδοσης:

Προκειμένου να μπορείτε να απολαμβάνετε τον ήλιο και την καινούργια σας φωτοβολταϊκή εγκατάσταση χωρίς σκοτούρες, σας παρέχει για κάθε πλαίσιο της aleo solar δεκαετή εγγύηση προϊόντος  και 25ετή εγγύηση απόδοσης.

Ελεγμένη ποιότητα:

Η Aleo επίσης θέτει και υψηλά standard στον ποιοτικό έλεγχο των προϊόντων της. Στο εργοστάσιο της στο Βρανδεμβούργο, χάρη στην εκτεταμένη διαχείριση ποιότητάς, διασφαλίζεται ότι κάθε μεμονωμένο πάνελ ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις των πελατής. Γιαυτό άλλωστε έχει πουλήσει περισσότερα από 5 εκ πάνελ παγκοσμίως.

Ιδιαίτερη στιβαρότητα:

Ένα χαρακτηριστικό που έχει χαθεί τα τελευταία χρόνια από τα περισσότερα φωτοβολταϊκά πλαίσια είναι το μεγάλο πάχος του προφίλ του πάνελ το οποίο παραμένει στα 50 mm προσδίδοντας στιβαρότητα στην προϊόν.

apo